Moving the label and close link to the top?

Adds a Lightbox slideshow to your products.
Post Reply
chrisdicken
Posts: 25
Joined: Wed May 28, 2008 5:30 pm

Moving the label and close link to the top?

Post by chrisdicken » Mon Nov 16, 2009 6:56 pm

Hi Norman

With Lightbox, I don't suppose there's any way of moving the 'Close' link and the label to be above the pop-up image, rather than below it? I'm hoping this is just a setting to switch in a configuration file (but that's probably unlikely...)

Chris

norman
Site Admin
Posts: 1242
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Re: Moving the label and close link to the top?

Post by norman » Mon Nov 16, 2009 10:28 pm

Hi, Chris

I've done several variants of Lightbox. Can you tell me which one you're using? Installation Zipfile name would tell enough.
Norman

chrisdicken
Posts: 25
Joined: Wed May 28, 2008 5:30 pm

Re: Moving the label and close link to the top?

Post by chrisdicken » Wed Jan 13, 2010 11:13 am

Hi Norman

The customer had gone quiet on this so I was hoping they had forgotten about it... but no such luck

The Lightbox file I am using is Lightbox-SlimboxV305-852HMVA.zip

Many thanks again.

norman
Site Admin
Posts: 1242
Joined: Sat Feb 07, 2004 9:55 pm

Re: Moving the label and close link to the top?

Post by norman » Wed Jan 13, 2010 2:16 pm

I didn't write the Slimbox portion of this add-on. I only did the integration with Actinic. The Slimbox bit comes from http://www.digitalia.be/software/slimbox and you're using the Mootools version. Support is on http://groups.google.com/group/slimbox-support and I've not found a solution there.

I also tried searching the web for e.g. "Slimbox caption on top" and many variants on these terms and all I can see is other asking similar things but with no positive responses.

So at the moment, I'm afraid that I don't know how to do this and can't find anyone else who does either.

chrisdicken
Posts: 25
Joined: Wed May 28, 2008 5:30 pm

Re: Moving the label and close link to the top?

Post by chrisdicken » Thu Jan 14, 2010 1:57 pm

They could try using GreyBox instead ( http://orangoo.com/labs/GreyBox/ ). That places the title at the top and there's a post on this Forum regarding converting an existing site from Slimbox to GreyBox.

Post Reply